Moje ustvarjanje, Splošni planerji

Letni planerji

Letni planer.png

Vse se začne z novim letom… Zato tudi svoj planerček, ki mi bo pomagal pri organizaciji svojih dni začenjam z splošnim letnim koledarjem. Svoj planerček boste lahko sestavili tudi sami ampak vas prosim, da upoštevate, da lahko strani natisnete samo za osebno uporabo. Hkrati vas prosim, da ob morebitnem deljenju z ostalimi pripišete originalno povezavo do tega bloga.


V vsakem planerčku, ki nam pomaga pri organizaciji svojega dneva, tedna, meseca in leta, ne sme manjkati splošni letni koledar za takojšen pregled dni in mesecev v tekočem letu. Sama imam najraje pregled kar za dve leti skupaj, kar seveda pride prav pri iztekajočem letu. V letnih koledarjih si z markerjem ali kakšnim drugim pisalom označujem pomembne datume, da takoj ko odprem planer opazim, da imam na določen dan nekaj pomembnega. Natančneje kaj je pomembnega za ta dan ponavadi zapišem v mesečni koledar in tudi tedenski. Označujem si tudi dneve, kot so dnevi ko priteče težko prigaran denar na račun, dopust, izpite,… Z vami bi danes rada delila letne koledarje v 4 barvnih odtenkih. Sama trenutno uporabljam letni koledar v velikosti A4.

This slideshow requires JavaScript.

Koledarčke lahko pobližje pogledate in shranite na svoj računalnik s klikom na posamezno povezavo. Vse datoteke so v PDF obliki. Na voljo so vam letni koledarji v A4 velikosti in v modrirozazeleni ali oranžni barvni različici.

 

Vsi nimajo radi letnega koledarja zato so ti le opcija za tiste, ki se jim zdijo koristni. Upam, da bodo komu izmed vas tudi ti koledarji prišli prav kot meni.
Se tipkamo 😉
Advertisements

3 razmišljanja o “Letni planerji”

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s